Administratiekosten Collegekaart Contactgegevens: praktische-zaken
Beste student,

Welkom op de Erasmus online BetaalService. Hier kan je de administratiekosten betalen voor een nieuwe collegekaart (€10,-).
Na de succesvolle betaling van de administratiekosten krijg je een bevestigingsscherm te zien en ontvang je via de email een betaalbevestiging. Het duurt tot 7 werkdagen voordat je nieuwe collegekaart via de post verzonden wordt.

Belangrijk! Je nieuwe collegekaart versturen we naar het correspondentieadres dat in Studielink is opgegeven. Controleer daarom vóór je betaling, of het correspondentieadres in Studielink nog klopt. Mocht het correspondentieadres niet meer correct zijn wijzig dan eerst je correspondentieadres in Studielink voordat je de betaling doet. Indien je nieuwe collegekaart alsnog naar een verkeerd adres wordt verstuurd, dan zal je een nieuwe collegekaart moeten aanvragen en de administratiekosten nogmaals betalen!

* Uw naam :
* Uw email adres :
* Uw studentnummer :
* Uw geboortedatum :   ( Gebruik aub het volgende formaat dd-mm-yyyy )

( * Verplicht veld )